19.04.2023

ДТП на трасі Одеса-Рені: постраждали троє людей, рух транспорту ускладнено

На трасі Одеса-Рені сьогодні сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох вантажних автомобілів. Рух транспорту ускладнено, повідомили в обласному управлінні поліції.

ДТП трапилась на ділянці між селами Старокозаче та Монаші. Зіштовхнулися три вантажні автомобілі «DAF», «Scania» та «Volvo».

За попередньою інформацією, водій першої вантажіки не дотримався дистанції і допустив зіткнення з другою фурою, яка рухалась у попутному напрямку. Далі виїхав на зустрічну смугу і там зіштовхнувся з третьою машиною, що їхала назустріч.

В аварії травми різного ступеня тяжкості отримали пасажирки «DAF» – 23-річна жінка та її маленька донька (2022 року народження), а також 30-річний водій «Volvo». Їх «швидкою» доправили в лікарню. Двоє інших керманичів залишилися на місці події.

Наразі там працюють співробітники Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Слідчі встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Група реагування патрульної поліції забезпечує реверсний рух транспортних засобів однією смугою. Водіїв просять бути вкрай уважними та обережними на дорозі.

Фото: Головне управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки