30.03.2023

У Приморському районі Одеси створено мобільну службу паліативної медичної допомоги дітям

У Приморському районі Одеси створено мобільну службу паліативної медичної допомоги дітям. Вона діятиме на базі дитячої міської поліклініки №4. Про це повідомили сьогодні в Одеській мерії.

Паліативна допомога спрямована на покращення якості життя пацієнта з невиліковними захворюваннями та членів його родини. У дитячій поліклініці працює паліативне відділення та виїзна бригада для надання допомоги на дому.

Мультидисциплінарна команда допомагає в ранньому виявленні та лікуванні болю, супутніх симптомів і ускладнень, а також у вирішенні фізичних, психологічних, духовних та соціальних проблем. Працює психолог, який пройшов спеціальне навчання з надання підтримки дітям, котрі отримують паліативний нагляд, та їх близьких.

Комплексна паліативна допомога надається безоплатно в рамках державної програми медичних гарантій за відповідною угодою з Національною службою здоров'я України.

Більш детальну інформацію про роботу паліативної служби ДМП №4 можна отримати у лікаря-педіатра або за телефонами: (067) 387-01-68, (063) 322-99-96, (048) 705-33-72.

Паліативна допомога дітям у Суворовському районі надається на базі дитячої поліклініки №2, у Київському районі ‒ дитячої поліклініки №6.

Фото з Офіційного сайту Одеси.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки