28.10.2022

Одеські сховища обслуговуватиме КП «Сервісний центр»

Одеські комунальні споруди цивільного захисту (сховища) передані від ЖКСів на баланс комунальному підприємству «Сервісний центр», яке фінансується з міського бюджету.

Таке рішення напередодні, 27 жовтня, ухвалив виконком Одеської міської ради, повідомляє муніципальний департамент інформації.

«До сьогодні всі сховища перебували на балансі різних ЖКСів. Централізація управління дозволить утримувати захисні споруди в належному санітарно-технічному стані. Внесено відповідні зміни до Статуту КП «Сервісний центр», збільшено штат – це працівники, які обслуговуватимуть комунальні сховища», – пояснив заступник директорки департаменту міського господарства Віталій Цуркан.

Всього в Одесі 67 комунальних об’єктів цивільного захисту. Наразі на баланс КП «Сервісний центр» передані 52 захисні споруди, які мають кадастрові номери та техпаспорти. Решта об’єктів цивільного захисту будуть передані в управління КП після завершення оформлення документів.

Перелік захисних споруд цивільного захисту, що передаються Комунальному підприємству «Сервісний центр» на баланс та закріплюються за ним на праві господарського відання, наводить Офіційний сайт Одеси.

Фото, відео з Офіційного сайту Одеси.


Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки