16.05.2022

Знищено крилату ракету, випущену в бік Одеси

Сьогодні опівдні воїнами повітряного командування «Південь» виявлена та знищена крилата ракета типу «Х», яка була випущена винищувачем російських окупантів у напрямку Одеси.

Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Південь», наголошуючи на необхідності дотримуватись норм безпеки й не нехтувати попередженнями про повітряну тривогу.

Як раніше повідомлялося, сьогодні внаслідок чергового ракетного удару російських агресорів по Одещині уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновано в тому числі і кілька сусідніх приватних будівель.

Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. Постраждали четверо людей, серед яких – важко поранена 5-річна дівчинка. Їх оперативно направлено в лікарню, надається допомога.

На місці влучання працює слідчо-оперативна група. Подію кваліфіковано як порушення законів та звичаїв війни, передбачене статтею 438 Кримінального кодексу України. Триває процес збору доказів злочину рф проти України.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки