10.03.2022

Росія звільнила з посад вісьмох генералів за провал "бліцкригу", – секретар РНБО

Уряд Росії звільнив з посад вісьмох генералів та змінив тактику ведення війни в Україні. Про це в ефірі спільного телемарафону повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, на сьогоднішні у Росії змінилися плани з початку війни, яку вони хотіли зробити за 2-3 дні та "пройти маршем Хрещатиком", пише "Лівий берег".

"Цього немає і ніколи не буде. Більше того, вони зараз перейшли до іншої тактики. Вони змінили керівництво. У них було знято близько 8 генералів зі своїх посад, тому що вони не виконали завдання. Зараз призначені нові", – повідомив Данілов.

Данілов також додав, що у вівторок, 8 березня, Конгрес США заслухав розвідувальні підрозділи щодо ситуації в Україні, "і всі вони у прогнозах сказали, що перемога буде за нами". "Це буде важко, тому що не варто недооцінювати ворога. Ми його лупимо по всіх напрямках, а воно, як сарана - повзе, повзе, повзе", - зазначив секретар РНБО.

За словами Данілова, те, що відбувається зараз у росії, можна назвати "розпачем", про що свідчить зміна риторики пропагандистів.

"Вже навіть такі як Соловйов і багато інших мерзотників дають задню, починають розмірковувати, а що не так, а ми не думали, що це є нація, що вони так згуртувалися, тощо", - сказав секретар РНБО.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки