24.02.2022 | Правоохранительные органы

В Одесі та області вводиться комендантська година

В населених пунктах Одеської області вводиться комендантська година – з 23-ї години 24 лютого до 5-ї години ранку 25 лютого. Про це повідомили сьогодні ввечері в обласному управлінні поліції.

Заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях. Виняток — для працівників підприємств критичної інфраструктури, ЗМІ, оперативних служб, яким обов’язково потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу. Це необхідний крок для забезпечення безпеки громадян, враховуючи ситуацію, яка склалася в країні.

У разі небезпеки можна безперешкодно йти до бомбосховищ у будь-який час, включно у комендантську годину.

«Національна поліція спільно з Національною гвардією та членами громадських формувань будуть патрулювати населені пункти області, для того щоб виявляти осіб, які можуть бути причетні до диверсійних та терористичних актів. Якщо ви з причин, які від вас не залежать, у цей час опинилися на вулиці, при вас обов’язково мають бути документи. Поліція Одещини забезпечить правовий режим комендантської години та спокій на території регіону», - зазначив начальник управління Нацполіції Миколи Семенишина на засіданні оперативного штабу області.

Громадян закликають зберігати спокій та неухильно виконувати рекомендації поліцейських. Нагадуємо: не виходьте на вулицю у форменому або тактичному одязі, довіряйте тільки офіційним джерелам інформації, звертайте увагу на підозрілих осіб та предмети і у разі їх виявлення повідомляйте на спецлінію поліції «102».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки