19.02.2022 | Вооруженные силы

Одесситов и жителей области предупреждают о военных учениях

С 20 февраля по 5 марта в Одессе, Одесском районе, а также в Березанском районе Николаевской области будут проводиться плановые тактические учения с применением военной техники.

Об этом сообщили сегодня в 28-й механизированной бригаде имени Рыцарей Зимнего похода. Военные извиняются за временные неудобства, а также напоминают о запрете освещения перемещений военной техники в соцсетях и средствах массовой информации.

На странице бригады в Фейсбуке говорится:

«Нелегкий видався тиждень. Ворог брязкає зброєю, та вдається до підступних обстрілів з заселених мирними жителями територій, намагаючись спровокувати наші збройні сили на відповідь.

Загроза повномасштабного вторгнення, що постійно навмисне нагнітається, лунає з кожного закутка.

За таких обставин, бригада Лицарів Зимового Походу висунулася на чергові тактико-спеціальні навчання з прикриття ділянки морського узбережжя, задля відточення наших умінь.

Одеситам спокійніше, коли бачать усміхнених і упевнених в собі та своїх діях військових, в такі моменти приходить розуміння: ворог не пройде.

Збройні сили України за вісім років війни, навчилися воювати та захищати свою країну. Вони пам’ятають Україну без війни, тому і роблять все, щоб знову відновити мир в кожному домі.

Вірте Збройним силам України, підтримуйте їх та зберігайте спокій.

Все буде Україна».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки