В Одесі:

25.04.2024

В Одесі триває ліквідація наслідків ворожих атак

Міські служби разом з благодійними організаціями надають допомогу одеситам, які постраждали від російської атаки в Пересипському районі 23 квітня.

25.04.2024

На трасі Одеса-Рені сталася ДТП за участі трьох автомобілів

Поліцейські розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди на трасі Одеса-Рені за участі трьох автомобілів. ДТП сталася сьогодні вранці в межах села Великий Дальник Одеського району.

25.04.2024

Виконком: компенсацію за знищене внаслідок ворожих ударів житло отримають ще вісім одеситів

Компенсацію за програмою єВідновлення в Одесі отримають ще вісім власників житла, знищеного внаслідок ракетних та дронових атак, вчинених російськими терористам.

24.04.2024

В Одесі затримано ворожого агента, який «полював» на ППО та хотів «помститися» СБУ і прокуратурі

СБУ затримала ще одного агента ФСБ, який готував нову серію ракетно-дронових ударів по Одесі. У «зоні особливої уваги» ворожої розвідки були локації зенітно-ракетних комплексів ППО на території міста.

24.04.2024

Ексдепутату Одеської міськради повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору

Одеському бізнесмену, колишньому депутату міської ради заочно повідомлено про підозру в пособництві державі-агресору. Про це повідомило сьогодні управління СБУ в Одеській області.

24.04.2024

В Одесі планують закупити електробуси по єврокредиту

Одеські депутати затвердили угоду про передачу коштів позики, згідно з якою міська рада виступає гарантом КП «Одесміськелектротранс» при закупівлі електробусів за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

24.04.2024

В Одесі власникам зруйнованих квартир нададуть допомогу для оренди житла

В Одесі надаватимуть адресну допомогу на тимчасове проживання громадянам, житло яких зруйноване або знищене внаслідок ворожих атак. Відповідне рішення ухвалила сьогодні сесія міської ради.

24.04.2024

Депутати міськради затвердили нову програму «Незламна Одеса»

Депутати Одеської міськради на сьогоднішній сесії затвердили нову міську цільову програму «Незламна Одеса», розраховану на 2024-2026 роки.

24.04.2024

Російські терористи атакували Одесу ракетами

Зранку ворог атакував Одесу з літаків тактичної авіації. Російські агресори намагаються вишукувати об'єкти військової інфраструктури в тилу.

23.04.2024

На Одещині надзвичайники врятували коня, що застряг у болоті

На Одещині співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій врятували коня, що застряг в болоті за межами міста Кодима (Подільський район).

Сторінки новин:

12345678910

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки