05.09.2015 | Вооруженные силы

На Одещині створено прикордонну комендатуру швидкого реагування

Прикордонну комендатуру швидкого реагування — новостворений мобільний підрозділ, що увійшов до штату Ізмаїльського прикордонного загону (Одеська обл.), продемонстрували голові Одеської ОДА.

Міхаілу Саакашвілі було представлено операційну залу центру управління службою, сучасні засоби і програми, за допомогою яких контролюється ділянка державного кордону, зразки нової автомобільної техніки, особовий склад тощо.

Звертаючись до прикордонників Ізмаїльського загону голова Одеської ОДА зазначив: «Та линия границы, которую вы контролируете, ваше присутствие здесь ничуть не менее почетно и важно, чем участие в непосредственной защите на линии фронта. Это для Украины — стратегическое место, сердце Европы».

Як повідомляє прес-центр Південного регіонального управління Держприкордонслужби, формування маневреного підрозділу — прикордонної комендатури швидкого реагування — ще триває. Продовжуються реконструкція та ремонт будівель, необхідних для служби та побуту особового складу, набір військовослужбовців-контрактників. Бажаючі вступити до лав комендатури можуть звертатися до відділу кадрів Ізмаїльського прикордонного загону.

Фото Південного регіонального управління ДПСУ.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки