21.08.2015 | Вооруженные силы

На Одещині визначили найкращих прикордонних інспекторів

На базі управління Білгород-Дністровського прикордонного загону (Одеська область) відбулися змагання дільничних прикордонних інспекторів.

В першості взяли участь 25 представників з Могилів-Подільського, Котовського, Білгород-Дністровського, Ізмаїльського та Одеського прикордонних загонів. Змагання складалися з двох частин: індивідуальної першості та естафети, повідомляє прес-служба Південного регіонального управління Держприкордонслужи України (ДПСУ).

В особистій першості переможцем став старший прапорщик Сергій Гавриленко. Дільничний інспектор відділу прикордонної служби «Кароліно-Бугаз» Одеського прикордонного загону продемонстрував не тільки найкращі теоретичні знання, але й практичні навички щодо застосування повноважень під час виконання завдань.

Естафета показала уміння інспекторів діяти в екстремальних умовах. В ній місця розподілились наступним чином: перше виборов персонал Одеського прикордонного загону, друге місце посів Могилів-Подільський загон, «бронзу» здобула команда Білгород-Дністровського прикордонного загону.

Переможці увійшли до збірної команди, що невздовзі буде представляти Південне регіональне управління ДПСУ на загально-відомчих змаганнях.

Фото прес-служби Південного регіонального управління ДПСУ.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки