11.10.2024

Нічний удар балістикою по Одеському району: четверо людей загинули, 10 – поранені

Сьогодні вночі російські терористи вкотре атакували Одеський район балістичними ракетами (попередньо «Іскандер-М»). Удару по цивільній інфраструктурі було завдано близько 22:35 10 жовтня.

Як повідомили в обласній прокуратурі, зруйновано двоповерхову будівлю, де проживали працівники приватного підприємства, та виробничі приміщення.

Внаслідок цієї атаки загинули четверо людей. За даними Одеської обласної військової адміністрації, це 43-річна жінка, 22-річний хлопець та 16-річна дівчина. Ще одна жінка померла в лікарні. 10 людей отримали поранення та травми, девʼятеро постраждалих ушпиталили, четверо з них ‒ у важкому стані.

За інформацією обласного управління ДСНС, з-під завалів вдалося врятувати чотирьох людей. Аварійно-рятувальні роботи ускладнювались через повторний сигнал «Повітряної тривоги». Разом з рятувальниками працювали медики, поліція, представники Червоного Хреста та добровольці. До пошукових робіт залучались кінологи.

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місцях подій прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки збройної агресії РФ.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Фото Головного управління ДСНС в Одеській області, Одеської обласної прокуратури.

Відео Головного управління Нацполіції в Одеській області.


Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки