05.09.2024

Стрілянина в одеській Аркадії: поліція затримала підозрюваного

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину біля житлового комплексу в Аркадії. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Подія сталася вранці поруч з багатоповерхівками на вулиці Генуезькій. Виконуючи замовлення, таксист доставив в пункт призначення пасажира, але останній передумав там виходити.

Чоловік захотів їхати в інше місце, але отримав відмову, тому вступив у словесну перепалку з водієм, нецензурно висловлювався на його адресу. Керманич настояв, щоб молодик залишив салон, той вийшов і двічі вистрелив з пістолета травматичної дії в бік автівки й завдав зброєю ударів по кузову машини.

41-річний водій, на щастя, не постраждав. Від’їхавши неподалік, він зателефонував до поліції. А стрілець тим часом забрав з місця стрілянини дві гільзи від пістолета та сховався у підземному паркінгу.

Втім, поліцейські, які прибули на місце події, розшукали його та вилучили в якості речових доказів гільзи і пістолет. В рамках провадження вони будуть скеровані на експертизу.

26-річного фігуранта затримали і повідомили про підозру у хуліганстві. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 242 тис. 240 грн.

Згідно з чинним законодавством, йому загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Слідство триває.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки