30.08.2024

В Одесі два автобусні маршрути працюватимуть за зміненими схемами руху

З 2 вересня в Одесі вносяться зміни в схеми руху на двох автобусних маршрутах – № 105 та № 105а. Про це повідомив сьогодні муніципальний департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху.

Причина – тимчасова заборона руху автотранспорту вулицями Професора Каришковського (на ділянці від Балтської дороги до пров. 6-го Балтського) та 7-й Пересипською (на ділянці від пров. 6-го Балтського до вул. 3-ї Пересипської).

Проїзд закрито через капітальний ремонт цих ділянок. Роботи планується закінчити до 30 листопада.

На час ремонту вулиць автобусі №№ 105 та 105а працюватимуть наступним чином:

Маршрут № 105

– тимчасово організовано рух автобусів від ринка «Привоз» (вул. Преображенська) до Балтської дороги ріг вул. Професора Каришковського (кінцева зупинка);

– у напрямку руху до вул. Горбистої – від вул. 7-ї Пересипської на вул. Локомотивну, вул. Лиманну, Об’їзну дорогу, вул. Посівну, вул. Головну, Балтську дорогу ріг вул. Професора Каришковського (кінцева зупинка);

– у напрямку руху до ринка «Привоз» (вул. Преображенська) - від Балтської дороги ріг вул. Професора Каришковського (кінцева зупинка) на вул. Головну, вул. Посівну, Об’їзну дорогу, вул. Лиманну, вул. Локомотивну, вул. 7-у Пересипську і далі за маршрутом.

Маршрут № 105а

– тимчасово організовано рух автобусів за схемою руху від Балтської дороги ріг вул. Професора Каришковського (кінцева зупинка) на вул. 3-ю Пересипську, вул. 7-му Пересипську, вул. Локомотивну, вул. Лиманну, Об’їзну дорогу, вул. Посівну, вул. Головну, Балтську дорогу ріг вул. Професора Каришковського (кінцева зупинка) та в зворотному напрямку.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки