26.08.2024

Масована атака російських терористів: на Одещині – семеро постраждалих

Внаслідок сьогоднішньої масованої комбінованої атаки російських терористів по Україні на Одещині постраждали семеро людей, серед яких – троє дітей (хлопчики семи та 10 років та 10-річна дівчинка).

Постраждалим надається медична допомога.

Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі, зазначивши, що ворог поцілив по цивільній та енергетичній інфраструктурі регіону.

Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди та автотранспорт. Мешканці залишились без електро- та водопостачання, через знеструмлення в Одесі зупинився міський електротранспорт (його роботу вже відновлено).

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місці події працюють співробітники екстрених служб та правоохоронці, які фіксують черговий злочин РФ.

За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Сьогоднішня масована атака російських терористів стала однією з найбільших. Як повідомив Президент Володимир Зеленський, ворог використав більше сотні ракет різних типів та близько сотні ударних безпілотних літальних апаратів. Остаточні дані уточнюються.

Фото Головного управління ДСНС в Одеській області, Одеської обласної прокуратури.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки