20.07.2024

В закинутому одеському санаторії загинула 13-річна дівчинка

13-річна дівчинка загинула у закинутій будівлю санаторію в Пересипському районі Одеси. Трагедія сталася вчора, 19 липня. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Попередньо поліцейські встановили, що юна одеситка приїхала до закинутої будівлі разом із приятелькою-ровесницею. Дівчата піднялись сходами комплексу, де малювали фарбами на стінах між чотирнадцятим та п’ятнадцятим поверхами. Одна з них вирішила помилуватися своїм малюнком, зробила крок назад, не втрималась і впала в проміжок між сходами.

Про трагедію правоохоронцям повідомили батьки подруги загиблої. На місце події одразу ж прибули поліцейські, рятувальники, та медики. На жаль, врятувати дівчинку не вдалося, вона загинула на місці події.

Родина загиблої раніше в поле зору правоохоронців не потрапляла, зі слів батьків донька відпросилась погуляти з подругою та була постійно на звʼязку. Близько 18:00 вона повідомила матері, що вже збирається додому, однак через годину перестала відповідати на дзвінки.

Тіло загиблої правоохоронці направили на експертизу. Попередньо, смерть дитини настала від травм в результаті падіння з висоти.

За фактом загибелі дівчинки розпочато провадження за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». Поліцейські встановлюють повні обставини трагічної події. Слідство триває.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки