06.06.2024

Побив дружину до смерті: поліція затримала мешканця Одеського району

Побив до смерті через ревнощі: поліцейські затримали жителя Одеського району за спричинення тяжких тілесних ушкоджень цивільній дружині.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Загиблій було 34 роки, фігуранту - 37. Пара разом святкувала день народження чоловікового батька. Спиртне закінчилось, глава родини пішов до магазину купити ще, а повернувшись додому, побачив, як жінка розмовляє з односельчанином, що під’їхав до їхнього будинку.

Коли той поїхав, чоловік, приревнувавши дружину, почав сваритися з нею та бити її. Побиття продовжилось і в оселі, де ревнивець скористався ще й металевою кочергою.

Потому співмешканці розійшлись по різних кімнатах, а вранці чоловік виявив жінку у важкому стані та викликав їй «швидку». Але, на жаль, до приїзду медиків вона померла.

Попередньо смерть жінки настала від отриманих тілесних ушкоджень, точну причину смерті встановлять судово-медичні експерти.

Чоловіку повідомлено про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки