22.05.2024

В Одесі продали з аукціону нерухомість російського олігарха та українського колаборанта

В Одесі продано з аукціону квартири російського олігарха Михайла Шелкова та українського колаборанта, «гауляйтера» тимчасово окупованої росіянами частини Херсонщини Володимира Сальдо.

Нерухомість продано у системі «Прозорро. Продажі». Загальна сума склала майже 7 млн грн. Про це повідомив голова Фонду державного майна України Віталій Коваль.

Він уточнив, що чотирикімнатна квартира Михайла Шелкова площею 175,5 кв. м пішла «з молотка» за 4 млн грн. Участь в аукціоні взяли двоє учасників. За квартиру Володимира Сальдо боролися дев'ять претендентів. Переможна ставка ‒ 2,9 млн грн.

Після сплати переможцями кошти підуть до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ.

Очільник Фонду держмайна також повідомив, що загалом сьогодні в опрацюванні 753 одиниці санкційного майна. Це квартири та будинки, підприємства та заводи, нежитлові приміщення, автомобілі і навіть паркомісця.

«Кожен актив ворогів України ми активно готуємо до реалізації: знімаємо арешти, приводимо у відповідність документацію, проводимо реєстраційні дії тощо. Робимо все для того, аби активи підсанкційних осіб працювали на відновлення України», ‒ запевнив Віталій Коваль.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки