26.10.2023

На Одещині затримали підозрюваних у незаконному позбавленні волі

На Одещині поліцейські встановлюють обставини незаконного позбавлення волі. Жертвою зловмисників став мешканець Одеського району: зв'язаного чоловіка перехожі знайшли біля одного із садових кооперативів.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Попередньо встановлено, що нападників було троє. В ході конфлікту вони побили "опонента", зв’язали руки та ноги скотчем, а після в багажнику автомобіля вивезли на околицю села та залишили в полі.

На ранок чоловіка виявили місцеві мешканці та повідомили до поліції. Постраждалого каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні, де йому діагностували травми голови, гематому грудної клітини та ножове непроникаюче поранення спини.

Поліцейські кваліфікували дії зловмисників за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), та розпочали кримінальне провадження. Фігурантів затримали. Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

Слідчі дії тривають. Правоохоронці встановлюють мотиви та інші обставини правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Процесуальне керівництво здійснює Одеська спеціалізована прокуратура в сфері оборони Південного регіону.

Відео Головного управління Нацполіції в Одеській області.


Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки