05.09.2023

На Одещині взяли під варту підозрюваного у вчиненні ДТП, в якій тяжко травмовано дитину

На Одещині правоохоронці повідомили про підозру та помістили під варту 24-річного мешканця Березівського району, якого вважають винуватцем «п'яної» дорожньо-транспортної пригоди і тяжкого травмування 11-літнього хлопчика.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

ДТП сталася ввечері 20 серпня. Перед цим молодик вдома у знайомого розпивав разом з ним алкогольні напої. Коли господар відволікся і зайшов до будинку, гість, що вже був п'яним, запропонував сину приятеля покататися на батьковому автомобілі. Завів чужий легковик ключем, залишеним у замку запалювання, і поїхав з дитиною до сусіднього села.

На шляху з Демидового до Михайло-Олександрівки він не впорався з керуванням, і «ВАЗ» в’їхав у бетонну огорожу містка. Постраждалого хлопчика госпіталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями (політравма, перелом основи черепа, забій головного мозку та рвані рани на обличчі). Він досі знаходиться у комі.

Керманич також травмувався і був доставлений до медичного закладу, але пробув там не довго. Перевірка молодого чоловіка на стан сп’яніння показала в його організмі 3,36 проміле алкоголю. Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фігуранту інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом та порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки