05.09.2023

В Одесі тимчасово призупинять рух трамваїв на трьох маршрутах

Від завтра, 6 вересня, в Одесі буде тимчасово призупинено рух трамваїв на трьох маршрутах – №№ 5, 17, 28. Причина – проведення робіт з реконструкції перехрестя вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської.

Про це попередили сьогодні в Одеській мерії.

В повідомленні йдеться, що трамваї на цих маршрутах не курсуватимуть "до завершення ремонтних робіт", терміни, в які ці роботи мають закінчити, не вказано.

Тим часом трамваї на цих маршрутах замінять автобусами. Роботу міського громадського транспорту (автобусів) буде організовано з перевезенням всіх пільгових категорій пасажирів, передбачених чинним законодавством України.

Автобусний маршрут № 18т «Куликове поле ‒ 13-а ст. В. Фонтану» в режимі руху «маршрутне таксі» за маршрутом:

‒ у напрямку руху до 13-ї ст. В. Фонтану ‒ від Куликового поля по вул. Канатній на просп. Гагаріна, Фонтанську дорогу, вул. Гаршина, вул. Дачну, Дачний пров., 13-у ст. В. Фонтану (кінцева зупинка);
‒ у напрямку руху до Куликова поля ‒ від 13-ї ст. В. Фонтану по Фонтанській дорозі на вул. Ляпідевського, Ванний пров., Фонтанську дорогу, вул. Сегедську, просп. Гагаріна, просп. Шевченка, Пироговський пров., вул. Пироговську, вул. Маріїнську, Італійський бул., вул. Канатну, Куликового поля (кінцева зупинка).

Автобусний маршрут № 5т «Аркадія ‒ Залізничний вокзал» у режимі руху «маршрутне таксі» за маршрутом:

‒ у напрямку руху до залізничного вокзалу ‒ від Аркадії на вул. Генуезьку, пл. Десятого квітня, вул. Академічну, Французький бульвар, вул. Леонтовича, вул. Пантелеймонівську, Привокзальну площу «Залізничний вокзал» (кінцева зупинка);
‒ у напрямку руху до Аркадії ‒ від Привокзальної площі «Залізничний вокзал» по вул. Пушкінській на вул. Мала Арнаутська, вул. Леонтовича, Французький бульвар, вул. Академічну, пл. Десятого квітня, вул. Генуезьку, Аркадія (кінцева зупинка).

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки