17.07.2023

На Одещині автобус зіткнувся з вантажівкою: 11 постраждалих

11 людей, серед яких – шестеро неповнолітніх, постраждали внаслідок дорожньої аварії, яка сталася минулої ночі на 36-му км траси Одеса-Рені.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Усі постраждалі – пасажири автобуса "Одеса-Кишинів". За попередніми даними, його водій, рухаючись у напрямку села Маяки, не вибрав безпечну швидкість руху. Автобус зіткнувся з вантажним автомобілем з напівпричепом, який рухався у попутному напрямку по тій самій смузі.

Травмованих доправили до медичних закладів. Водіїв транспортних засобів перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Одеського районного управління поліції № 2. Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження поліцейські призначили низку експертиз. Триває слідство.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки