07.07.2023

Масове отруєння алкоголем на Одещині: четверо людей померли, семеро – у важком стані

В ході розслідування масового отруєння та загибелі людей у Роздільнянському районі Одещини правоохоронці затримали жінку, яка реалізувала сурогатний алкоголь.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Нагадаємо: подія сталася 5 липня у селі Старостине. Того дня медичним працівникам швидкої допомоги один за одним довелося госпіталізовувати місцевих жителів, яким стало зле після вживання горілки кустарного виробництва з тамтешнього магазину.

Станом на сьогодні троє людей померли в лікарні. Смерть ще одного чоловіка медики констатували за місцем його мешкання. Попередня причина смерті громадян ‒ токсична дія та отруєння хімічними речовинами. Семеро людей наразі залишаються у критичному стані.

Жінку, яка продавала сурогатний алкоголь, правоохоронці затримали за підозрою у реалізації незаконно виготовлених спиртовмісних речовин, що призвело до отруєння та смерті людей.

У рамках проваджень, розпочатих слідчими поліції за статтями 115 та 204 Кримінального кодексу, призначено низку судових експертиз.

Зібрані поліцейськими матеріали, відповідно до норм Кримінального процесуального кодексу України, передано за підслідністю до територіального управління Бюро економічної безпеки.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки