17.09.2024

На Одещині поліція затримала чоловіка, що до смерті побив дружину

На Одещині поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють в побитті цивільної дружини. Через отримані ушкодження вона померла. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Злочин було скоєно на початку вересня в одному з населених пунктів Южненської міської громади. 45-річна жінка померла вдома – через травми, яких зазнала від чоловіка під час сімейної сварки. Медиків, які констатували смерть, і поліцію викликав сам 55-річний підозрюваний. У скоєному він не зізнався, натомість стверджував, що дружина останнім часом погано почувалася.

Слідчі направили тіло на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. За попереднім висновком експертів стало відомо, що жінка померла від ушкоджень внутрішніх органів.

Поліцейські з’ясували, що трагічній події передувала побутова родинна сварка, під час якої чоловік вдарив співмешканку декілька разів коліном у живіт. Жінка впала, а він покинув будинок. Згодом повернувся, виявив жінку без ознак життя і подзвонив в екстрені служби. Врешті, чоловік пояснив правоохоронцям, що не зізнався у всьому одразу, бо боявся відповідальності.

Затриманому повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої. Згідно з ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Доброславська окружна прокуратура.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки