08.12.2021 | Социальная сфера

Фахівці – про вимоги охорони праці в лісовому господарстві

Фахівці Головного управління Держпраці в Одеській області роз’яснили вимоги охорони праці під час робіт з підвищеною небезпекою працівникам лісового господарства.

Співробітники відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Головного управління зустрілися з працівниками низки підприємств галузі – Балтського, Одеського, Березівського державних лісових господарств та ФОП Богач П.В.

У лісовому господарстві великий перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібне спеціальне навчання та перевірка знань з питань охорони праці, а також відповідні дозвільні документи. Саме це підкреслив головний державний інспектор Роман Чорновол у своєму виступі. Тому, роз’яснюючи правила безпеки під час проведення лісосічних робіт, представник Головного управління звернув особливу увагу, що саме до даних робіт допускаються особи, які пройшли медичне обстеження та мають допуск до виконання цих робіт.

Перед початком роботи всі працівники повинні бути проінструктовані щодо характеру та заходів безпеки, де мають відбуватися роботи.

За результатами проведеної роботи працівникам лісового господарства рекомендовано зосередити увагу на дотриманні інструкцій з охорони праці та карт технологічного процесу, забезпеченні, відповідно до норм законодавства, спецодягом, засобами індивідуального захисту для працівників підприємств лісової галузі.

Прес-служба Головного управління Держпраці в Одеській області.

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки