23.02.2013 | Вооруженные силы

Генерал Мышаковский: праздник 23 февраля не утратил популярности и народной любви

В День защитника Отчизны начальник Южного регионального управления Государственной пограничной службы Украины Виктор Мышаковский обратился к одесским мужчинам.

Шановні друзі! Дорогі ветерани!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Днем захисника Вітчизни!

Свято, яке бере свій початок ще за радянських часів, за майже вікове існування отримало власну історію. Попри зміну часів і політичних систем свято не втратило своєї популярності та народної любові. Як у минулі роки, так і сьогодні 23 лютого сприймається як свято справжніх чоловіків, готових за першим покликом проявити свої найкращі якості, стати на захист родини, близьких, Батьківщини.

Ми виросли з цим святом. Дорослішали та мужнішали, беручи за приклад історію свого народу, його найкращих представників. І для багатьох iз нас цей день залишається символом зв’язку поколінь. Iз глибокою пошаною я звертаюся до ветеранів i учасників війни. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності та самопожертви. Низький вам уклін i синівська подяка!

А всіх чоловіків – незважаючи на вік – ще раз щиро вітаю з Днем захисника Вітчизни! Від усього серця бажаю міцного здоров'я та довголіття, бадьорості духу, родинної злагоди, щастя та благополуччя!

З повагою –
генерал-лейтенант Віктор Мишаковський.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки