11.01.2010 | Культура

До Львова приїхала нечиста сила

Сьогодні вранці на перон Львівського вокзалу прибув Чорт зі своїм почтом. Тут його зустріла львівська нечисть, перед якою Чорт зізнався у своїх нечистих намірах.

А саме: захопити Львів, приватизувати пам’ятки архітектури, серед них Ратушу та Арсенал. Про це подомила організатор фестивалю «Наше Різдво» Соломія Чубай. За її словами, Чорт відвідає свиноферму, де його зустрінуть як «свого» і подарують чорну свиню. «Чорт намагатиметься купити важливі будівлі міста та приватизувати, якщо не придбати, то взяти силою, для цього у нього буде ціле військо. Також він проведе ряд зустрічей з представниками робітників, селян і творчої інтелігенції, сфотографується на фоні пам’яток Львова. На його честь буде дано обід і ввечері він планує прибути в Оперу на фестиваль «Наше Різдво», - зазначила Соломія Чубай.

12-13 січня у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької втретє пройде музичний фестиваль «Наше Різдво». У програмі фестивалю колядуватимуть Тарас Чубай та гурт «Плач Єремії», вокальна формація «Пікардійська терція», гурти «Тартак» та «Кому вниз», хорова капела «Дударик», Олег Лихач, гурти «Дивні» та «Бай» та квартет «Віртуози Львова».
Роль Чорта виконуватиме Остап Ступка, роль Ангела – Сашко Положинський.

По информации «Информ Инет»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки