23.02.2023

"Земельне питання": поліція затримала мешканця Одещини, що з рушниці поранив сусідку

Поліцейські затримали мешканця Роздільнянського району (Одеська область), який спричинив вогнепальні поранення своїй сусідці. Про це повідомили сьогодні в обласному управління поліції.

Подія сталася у селі Гребеники. Попередньо встановлено, що між чоловіками віком 70-ти та 67-ми років, які проживають по сусідству, виникла сварка через земельну ділянку, розташовану між їхніми городами. Кожен хотів нею користуватися, але один – аби вирощувати городину, а інший – для випасання тварин.

В розпал конфлікту старший за віком чоловік пішов додому по рушницю і декілька разів вистрілив зі свого обійстя в бік сусідського, де знаходилася сімейна пара. В результаті 53-річна жінка отримала два вогнепальні поранення стегна та гомілки.

Потерпіла зателефонувала в поліцію. Правоохоронці викликали "швидку допомогу". Жінку госпіталізували до Великомихайлівської багатопрофільної лікарні, її життю нічого не загрожує.

Правопорушник з місця злочину втік. Поліцейські затримали його вранці наступного дня. Чоловік пояснив, що нібито хотів налякати сусідів.

Правоохоронці вилучили рушницю, зареєстровану на громадянина, та інші речові докази, які будуть скеровані на експертні дослідження. Слідчі під процесуальним керівництвом Роздільнянської окружної прокуратури повідомили чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки