23.01.2023

В ДТП на трасі Одеса-Рені загинули двоє людей

Сьогодні біля третьої години ночі на автодорозі Одеса-Рені в ДТП загинули двоє людей. Це сталося на ділянці між селами Миколаївка-Новоросійська і Ярославка (Білгород-Дністровський район, Одеська область).

Про це повідомили в обласному управлінні поліції.

Попередньо встановлено, що 35-річний житель Кулевчанської сільської територіальної громади, рухаючись на автомобілі «Audi A4»,  не врахував  погодні умови, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Автомобіль перекинувся і зіткнувся з деревом. Водій та його 24-річний пасажир (житель тієї ж громади) загинули до приїзду швидкої допомоги.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції та рятувальники.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини аварії.

Фото Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки