23.01.2023

В Одесі сталася пожежа в багатоповерхівці, в Нерубайському — в приватних будинках

Сьогодні вранці в Одесі сталася пожежа в 9-поверховому житловому будинку на вулиці Академіка Глушка. Про це повідомили в обласному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Інформація про пожежу до Служби порятунку 101 надійшла о 7:22. З верхніх поверхів рятувальники евакуювали 15 людей (в тому числі — чотирьох дітей).

З квартири, де сталося займання, було врятовано постраждалого господаря. Чоловіка каретою швидкої медичної допомоги доправлено до лікарні, його госпіталізовано.

Площа пожежі склала 20 кв. м. Її ліквідація, до якої були залучено 23 співробітники ДСНС та шість одиниць техніки, завершилась о 7:43. Причина пожежі та збиток наразі встановлюються.

А напередодні ввечері масштабна пожежа сталася в селі Нерубайському. В човнево-споживчому кооперативі “Хаджибей-1" від вогню постраждали три двоповерхові приватні житлові будинки і два поруч розташовані гаражі. Загальна площа пожежі сягнула 350 кв. м.

Підрозділи ДСНС, що працювали за підвищеним номером виклику, врятовували чотири будинки та гараж з автомобілем всередині. Всього було залучено 11 одиниць техніки та 68 рятувальників ДСНС Одещини і одна одиниця техніки та двоє пожежних від місцевої пожежної команди "Нерубайське".

Внаслідок пожежі постраждали жінка 1965-го та чоловік 1954 року народження. Вони отримали опіки й були госпіталізовані до медичних закладів.

Причину й деталі події встановлюють фахівці.

Фото Головного управління ДСНС в Одеській області.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки