12.01.2023

В Одесі за вбивство жінки засудили іноземця

В Одесі суд призначив покарання для 43-річного громадянина «сусідньої держави», що в квітні позаминулого року вбив свою співмешканку. Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

Злочин було скоєно в орендованій квартирі в Малиновському районі міста. Під час сварки за хмільним застіллям чоловік накинувся на співмешканку з кулаками, а потім став її душити і зламав під’язикову кістку. 33-річна жінка загинула.

Усвідомивши, що накоїв, чоловік вирішив відвести від себе підозру. Він заявив у поліцію, нібито жінка померла уві сні, а садна на її тілі пояснив своїми спробами реанімувати небіжчицю. Лише результат розтину змусив його зізнатися у скоєному.

Поліцейські затримали зловмисника та в рамках розпочатого кримінального провадження висунули йому звинувачення у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт стосовно іноземця правоохоронці скерували до суду, який, дослідивши зібрані слідчими по справі докази, визнав обвинуваченого винним і призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки