09.01.2023

В Одесі захисники України та члени їхніх сімей можуть отримати психологічну допомогу

Одеський Центр первинної медико-санітарної допомоги №4 укладає з Міністерством у справах ветеранів України договір, що передбачає надання послуг із психологічної реабілітації ветеранів війни та членів їхніх сімей.

Мінветеранів ухвалило рішення про включення ЦПМСД №4 до Реєстру закладів, які надають відповідні послуги. Про це повідомили сьогодні в Одеській мерії.

Послуги з психологічної реабілітації зможуть отримати особи, які здійснювали заходи щодо забезпечення національної оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку з військовою агресією РФ проти України, а також члени їхніх сімей, у тому числі члени сімей загиблих (померлих) захисників України.

Психологічно-реабілітаційну допомогу надаватиме команда фахівців з психології та психіатрії ЦПМСД №4.

Послуги з психологічної реабілітації надаватимуться:
- учасникам бойових дій;
- особам з інвалідністю внаслідок війни;
- учасникам війни;
- постраждалим учасникам Революції Гідності;
- членам сімей учасників бойових дій;
- членам сім'ї загиблого (померлого) ветерана війни;
- членам сім'ї загиблого (померлого) захисника (захисниці) України;
- військовослужбовцям (резервістам, військовозобов`язаним, добровольцям Сил територіальної оборони) Збройних Сил, Національної гвардії, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Держприкордонслужби, Держспецтрансслужби;
- військовослужбовцям військових прокуратур, МВС, ДСНС, Управління державної охорони, Держспецзв`язку, Державної кримінально-виконавчої служби, співробітникам Служби судової охорони.

Телефон для довідок: (050) 061 11 52, з понеділка по п'ятницю (з 9:00 до 17:00).

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки