25.12.2022

На Одещині в двох ДТП загинули пішоходи

На Одещині поліцейські розслідують обставини двох ДТП, в яких загинули пішоходи. Обидві аварії сталися вчора, 24 грудня, приблизно о 20:00 в місті Одесі та неподалік міста Татарбунари.

Про це повідомили сьогодні в обласному управлінні поліції.

В Одесі на розі вулиць Добровольського та Кишинівської 46-річний місцевий житель, керуючи легковим автомобілем «Lexus» і не побачивши у темряві 70-річного чоловіка, який перетинав проїзну частину дороги, скоїв на нього наїзд. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці.

Щодо дорожньо-транспортної пригоди біля Татарбунар, поліцейські попередньо встановили: 38-річний житель Вінницької області, керуючи вантажним автомобілем «MAN» на автодорозі Одеса-Рені, збив 42-річну жительку Саратської ОТГ, яка переходила дорогу у невстановленому для цього та неосвітленому місці. Від отриманих травм жінка померла до приїзду «швидкої».

Повні обставини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група з розслідувань дорожньо-транспортних пригод Слідчого управління ГУНП в Одеській області.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках проваджень призначили низку експертиз. Триває слідство.

Правоохоронці нагадують, що в темний час доби водії мають бути особливо пильними на дорозі та їхати з такою швидкістю, щоб встигнути відреагувати на перешкоду. Пішоходам варто перетинати дорогу у встановлених для цього місцях і використовувати світловідбиваючі елементи або ліхтарі, що дозволять водіям помітити їх здалеку, зорієнтуватися та запобігти трагедії.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки