12.05.2022

Зведення від Оперативного командування «Південь»

На сімдесят восьму добу повномасштабного російського вторгнення в Україну противник на Миколаївщині та Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі.

Про це йдеться в зведенні Оперативного командування «Південь».

За наявними даними, ворог підтягує ресурси, відновлює технічні потужності, здійснює підготовку інженерних підрозділів до наведення понтонно-мостових переправ, маючи за мету захоплення під свій контроль всієї Херсонщини.

На Миколаївському напрямку продовжуються серійні обстріли реактивними системами залпового вогню як наших позицій, так і промислової зони Миколаєва. Ворог продовжує руйнувати інфраструктуру та тиснути психологічно на мирне населення. Постраждалих немає і дух миколаївців – незламний.

Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі змін не зазнало. Загрози зберігаються.

В самопроголошеному Придністров’ї продовжується режим «особливих заходів безпеки», пов’язаних із загрозами терактів та провокацій нібито з боку України. З нашого ж боку кордон надійно захищений, Сили оборони тримають ситуацію під контролем.

«Нагадуємо про беззастережне дотримання заходів безпеки, пильність та критичність у сприйнятті інформації. Довіряйте тільки достовірним джерелам і вірте у перемогу», – наголошують в Оперативному командуванні «Південь».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки