28.04.2022

На підльоті до Одеси знищено черговий ворожий безпілотник

Вночі на підльоті до Одеси підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗСУ знищили черговий російський безпілотний літальній апарат «Орлан-10».

Про це повідомили в Оперативному командуванні «Південь» в оперативному зведенні про ситуацію в південних регіонах України. Командування інформує:

Продовжуючи підготовку до псевдо-референдумів на тимчасово зайнятих територіях, окупанти не припиняють обстріли залишених ними населених пунктів, тримаючи місцевих мешканців у психологічному напруженні, просуваючи злочинну пропаганду, що це дії Збройних Сил України.

По Миколаєву знову нанесено удар реактивними системами залпового вогню «Смерч». Пошкоджено десятки приватних домогосподарств, автівки, крамниці. Касетні боєприпаси вкривали дитячі майданчики та подвір’я навчального закладу. Інформація про потерпілих уточнюється.

На Одещині, над Чорним морем сили протиповітряної оборони збили безпілотник-розвідник. Ворог продовжує обстеження місцевості для виявлення вразливих до ракетних ударів місць.

Корабельне угруповання російського чорноморського флоту продовжує блокаду північно-західної частини Чорного моря. Загроза ракетних ударів з моря та тимчасово окупованого Криму залишається високою.

Розхитування ситуації в самопроголошеній Придністровській Молдавській распубліці має всі ознаки класичної «кремлівської методички». Тож Сили оборони півдня України готові до протидії на всіх напрямках.

«Зберігайте спокій і витримку, дотримуйтесь заходів безпеки, не довіряйте ворожій пропаганді, будьте пильними і не давайте шансу колаборантам втілити диверсійні задуми. Тільки разом переможемо, бо наша сила в єдності!», – закликали в Оперативному командуванні «Південь».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки