13.04.2022

Оперативне командування «Південь» – про поточну обстановку в південних регіонах України

Корабельне угруповання російських окупантів в Чорноморській операційній зоні залишається на попередньо зайнятих позиціях, зберігаючи за собою загрозу нанесення ракетних ударів.

«Штормова погода у складі природних сил територіальної оборони активно протидіє висадці десанту», – йдеться в сьогоднішньому повідомленні Оперативного командування «Південь».

Зазначається, що сили охорони та оборони південних регіонів мужньо протистоять спробам окупантів повернути собі втрачені позиції на Миколаївщині та Херсонщині.

Українські війська героїчно боронять кожний населений пункт. Тим часом ворог не припиняє артилерійські удари по наших позиціях та цивільних об’єктах. Активно веде повітряну розвідку.

Не маючи бойових успіхів, окупанти активізують заходи інформаційно-психологічного впливу на мешканців Херсона та області, проводять агітацію та поширюють фейкову інформацію, що успіхів так званої «спеціальної воєнної операції» в регіоні.

«Зберігаючи мудрість, виваженість та спокій, дотримуємось правил безпеки та інформаційної гігієни: адекватно реагуємо на сигнали тривог, довіряємо тільки достовірним джерелам інформації», – закликали в Оперативному командуванні «Південь».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки