08.04.2022

Ракетний удар по Одещині: обстріл вчинено з окупованого Криму

В результаті нічного ракетного удару російських окупантів по Одещині пошкоджено дві будівлі, є постраждалі (їх кількість уточнюється). Про це повідомив речник Оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

Удар трьома керованими ракетами було вчинено з території тимчасово окупованого рф Кримського півострову.

В Оперативному командуванні «Південь» наголошують: на фоні ракетних ударів, звичайна практика ворога – активізація диверсійно-розвідувальних груп, зокрема у прикордонних регіонах. Метою є посилення психологічного тиску на цивільне населення, поширення паніки.

Також повідомляють: корабельне угруповання противника продовжує ведення розвідки, блокуючи українські порти й судна в них. На Миколаївському та Херсонському напрямах наші війська суттєво посунули ворога напередодні. Але обстановка напружена: противник інтенсивно обстрілює відвойовані у нього території. Цілями окупантів залишаються об'єкти цивільної інфраструктури.

Над Херсонщиною військовослужбовцями наших підрозділів знищено ще два безпілотних літальних апарати «Орлан-10».

За попередню добу втрати противника на південному напрямку склали: особового складу – 15 осіб; ворожої техніки – 7 од.

Із загальною статистикою ворожих втрат станом на ранок можна знайомитися тут.

«Всі разом ми маємо бути пильними, свідомими та зосередженими. Ворог підступний, а ми мудрі, сильні та гідні. Гідні мирного життя, де обстановка стабільна і контрольована!», ‒ наголосив речник Оперативного командування «Південь».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки