06.04.2022

Як прийматимуть до школи одеських першокласників: роз’яснення від департаменту освіти

В муніціпальному департаменті освіти проінформували одеситів, чиї діти цього року мають йти в перший клас, як саме відбуватиметься процес вступу до школи.

Ностальгійне фото Євгена Волокіна з мирних часів

Ностальгійне фото Євгена Волокіна з мирних часів

Прийом документів розпочинається 26 квітня, завершується УМОВНО 31 травня. Про деталі - в повідомленні департаменту.

Необхідно:
- визначити заклад, до якого вступає дитина (закріплення території, електронна адреса школи та телефони за посиланням https://osvita-omr.gov.ua/znz/ - знаходите свій район, будинок та школу. За цим же посиланням нижче є всі школи, їх телефони і електронні адреси);
- направити документи будь-яким доступним способом (особисто, електронною поштою , поштою тощо), а саме:
- заяву (зразок додається);
- копія свідоцтва про народження ;
- оригінал або копія медичної довідки 086 1/0. Враховуючи ситуацію, її можна буде додати до 25 серпня (при умові, що країна вийде з воєнного стану);
- за бажанням додаємо документ, що підтверджує право на першочергове зарахування.

Увага! Ви можете подати документи до декількох шкіл одночасно. Першого червня школи видадуть накази про зарахування першокласників і повідомлять батькам, що їх дитину зараховано.

Якщо школа зарахувала всіх, кого повинна першочергово, має заяви на вступ, кількість яких перевищує кількість вільних місць, жеребкування та зарахування на них з 6 по 15 червня.

До 20 червня батькам потрібно буде підтвердити будь-яким способом (найкраще телефоном) , що дитина буде відвідувати САМЕ ЦЮ ШКОЛУ. Для чого це потрібно? Ми розуміємо, що оригінали документів велика кількість батьків, можливо, не принесе, перебуваючи за межами міста.

Розуміємо, що будуть батьки, які з об’єктивних причин не подадуть заяви своєчасно. Тому сформуємо базу вільних місць. Врахуємо різні обставини.

Телефон департаменту: 725-35-93.

Покрокова інструкція – від директорки департаменту освіти Олени Буйневич.



ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки