11.06.2021 | Транспорт

В воскресенье общественный транспорт в Одессе будет работать по измененным схемам

В воскресенье, 13 июня, ряд троллейбусных и автобусных маршрутов в Одессе будут работать по измененным схемам. Об этом сообщает департамент транспорта, связи и организации дорожного движения.

Изменения вводятся в связи с проведением Международного легкоатлетическо спортивно-массового мероприятия «6th Tavria V Odesa Half Marathon 2021». Действовать они будут с 7:00 до 13:30 (либо до окончания состязаний). Напомним, из-за полумарафона движение транспорта на центральных улицах будет ограничено.

РОБОТА ТРОЛЕЙБУСНИХ МАРШРУТІВ

Роботу тролейбусного маршруту № 2 буде призупинено.

Роботу тролейбусного маршруту № 13 (з 07:00 до 10:30) буде призупинено.

Робота тролейбусного маршруту № 7 буде організована за маршрутом «вул. Архітекторська – Залізничний вокзал».

Робота тролейбусних маршрутів №№ 9, 10 буде організована за маршрутом «вул. Інглезі – Залізничний вокзал».

Робота тролейбусного маршруту № 3 буде організована за маршрутом «Застава 1 – Залізничний вокзал».

Крім того, робота трамвайного маршруту № 28 буде організована за маршрутом «вул. Пастера – Аркадія».

РОБОТА АВТОБУСНИХ МАРШРУТІВ

Автобусний маршрут № 198 (з 07:00 до 10:30):
– у напрямку руху до Аркадії – від пл. Десятого квітня на вул. Черняховського (кінцева зупинка);
– у напрямку руху до вул. Нежданової – від вул. Черняховського на 5 ст. Фонтанської дор., Фонтанську дорогу, вул. Сегедську, просп. Гагаріна, просп. Шевченка і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 168 (з 07:00 до 10:30):
– у напрямку руху до Пересипського мосту – від вул. Маршала Говорова на вул. Черняховського, 5 ст. Фонтанської дороги, Фонтанську дорогу, 7 ст. Фонтанської дороги, вул. Чубаївську і далі за маршрутом;
– у напрямку руху до вул. Маршала Говорова – від вул. Чубаївської на вул. Фонтанська дор., 5 ст. Фонтанської дор., вул. Черняховського, вул. Маршала Говорова і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 115 (з 07:00 до 10:30):
– у напрямку руху до Аркадії – від просп. Шевченка на пл. Десятого квітня (кінцева зупинка);
– у напрямку руху до сел. Цукрового – від пл. Десятого квітня на просп. Шевченка і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 146:
– у напрямку руху до Перересипських мостів – від вул. Канатної на вул. В. Арнаутську, вул. Катерининську, вул. Жуковського і далі за маршрутом,
– у напрямку руху до вул. Вільямса – від вул. Буніна на вул. Рішельєвську, вул. М. Арнаутську, вул. Канатну і далі за маршрутом.

Автобусні маршрути №№ 148, 150:
– у напрямку руху до Олександровського просп. – від вул. Пушкінської на вул. В. Арнаутську, вул. Катерининську, вул. Жуковського і далі за маршрутами.

Автобусний маршрут № 145:
– у напрямку руху до Пересипських мостів – від вул. Пушкінської на вул. В. Арнаутську, вул. Катерининську, вул. Буніна, вул. Преображенську і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 221:
– у напрямку руху до Нового ринку – від вул. Пушкінської на вул. В. Арнаутську, вул. Катерининську, вул. Буніна, пл. Віри Холодної, Соборну площу, вул. Л. Толстого і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 220а:
– у напрямку руху до Одеського національного економічного університету – від вул. Катерининської на вул. Буніна, вул. Преображенську і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 175:
– у напрямку руху до Соборної площі – від вул. Пушкінської на вул. В. Арнаутську, вул. Катерининську, вул. Жуковського і далі за маршрутом.

Автобусні маршрути №№ 110, 120, 190:
– у напрямку руху до Пересипських мостів – від Привокзальної площі на вул. Пушкінську, вул. В. Арнаутську, вул. Преображенську, вул. Софіївську, узв. Маринеска, вул. Чорноморського козацтва і далі за маршрутами,
– у напрямку руху до Привокзальної площі – від Пересипських мостів на вул. Старопортофранківську, вул. Пастера, вул. Преображенську, вул. М. Арнаутську і далі за маршрутами.

Автобусний маршрут № 210:
– у напрямку руху до Пересипських мостів – від вул. Пушкінської на вул. В. Арнаутську, вул. Преображенську, пров. Маяковського, Військовий узвіз, вул. Приморську і далі за маршрутом;
– у напрямку руху до вул. Левітана – від вул. Приморської на Військовий узвіз, пров. Маяковського, вул. Преображенську, вул. Буніна, вул. Рішельєвську і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 203:
– у напрямку руху до парку ім. Т.Г. Шевченка – від вул. Троїцької на вул. Рішельєвську, М. Арнаутську, вул. Канатну, В. Арнаутську (кінцева зупинка);
– у напрямку руху до Цементного заводу – від вул. В. Арнаутської на вул. Катерининську, вул. Жуковського і далі за маршрутом.

Автобусний маршрут № 233:
– у напрямку руху до парку ім. Т.Г. Шевченка – від вул. М. Арнаутської на вул. Канатну, В. Арнаутську (кінцева зупинка);
– у напрямку руху до Двох Стовпів – від вул. В. Арнаутської за маршрутом.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки