03.09.2020 | Культура

VII Міжнародний дитячий кінофестиваль NEXT: оголошено прийом заявок

VII Міжнародний дитячий кінофестиваль NEXT – конкурсний форум ігрового, документального й анімаційного кіно для дітей і підлітків – відбудеться цієї осені, 23 – 26 жовтня.

Фото (архив) Евгения Волокина

Фото (архив) Евгения Волокина

Його головну тему визначено як «Мій 2020». Про це повідомила продюсерка фестивалю Ольга Щербакова, зазначивши, що цьогоріч організаторам довелось змінити традиційний формат. Через пандемію коронавірусу NEXT пройде «у змішаній реальності»: його онлайн частина відбудеться безумовно, що ж до оффлайну, то рішення ухвалюватимуться, виходячи с конкретної ситуації.

На разі ж оголошено прийом заявок на кінофестиваль – від сьогоднішнього дня, 3 вересня, до 1 жовтня включно. NEXT чекає на аматорські фільми, створені дітьми (адреса для зв’язку – nextfilm@ukr.net), а також професійні стрічки (через платформу FilmFreeWAy). Кожен учасник може подати на конкурс лише одну роботу. Які ж саме фільми відбере для участі в фестивалі селекційна комісія, стане відомо 15 жовтня.

Організатори зазначають: аби надати свою роботу, треба ознайомитись з фестивальним Положенням, підготувати відео згідно з прописаними в ньому технічними вимогами і заповнити заявку (з додаткових питань можна звертатись до директорки фестивалю Вікторії Вагжанової за телефоном +38 050 528 56 20 або ж на пошту nextfilm@ukr.net). Також застерігають, що кінороботи, які містять у кадрі сцени насилля, алкогольні напої та тютюнові вироби, нецензурну лексику, а також спрямовані на розпалення національної чи релігійної ворожнечі, до конкурсу не приймаються.

Долучитись до дитячого кіносвята також запрошують потенційних спонсорів та партнерів.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки