20.11.2019 | Образование

Одеський екологічний університет отримав почесні нагороди на міжнародній освітній виставці

Одеський державний екологічний університет був представлений на Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День Студента 2019», яка проходила в Києві, в Українському домі.

На сьогодні виставка «Освіта та кар’єра» є найбільшим заходом в Україні, який присвячений вищій освіті в нашій країні та за кордоном і щороку привертає увагу багатьох абітурієнтів. Виставка надає змогу різним вишам обмінятися ідеями та досвідом в освітній сфері, налагодити та розвинути партнерські стосунки та представити свої освітні здобутки. Цього разу участь в ній взяли 44 вітчизняні заклади вищої освіти та більше 70 закордонних установ з Іспанії, Італії, Кіпру, Литви, Німеччини, Норвегії, Польщі, Румунії, Словаччини, Туреччини, Чехії, США, Франції і Швейцарії.

В експозиції Одеського державного екологічного університету, крім стенду, присвяченого діяльності ОДЕКУ, та профорієнтаційних матеріалів, відвідувачам виставки демонструвалися презентації щодо освітньої та міжнародної діяльності вишу, а також банери, які відображають його роль та досягнення у виконанні міжнародних проектів Європейської Комісії за програмою ЄС Еразмус+ «Адаптивне навчальне середовище для забезпечення компетентностей в галузі впливу місцевих погодних умов, якості повітря та клімату на економіку та соціум – ECOIMPACT» та «Комплексна докторська програма з екологічної політики, менеджменту природокористування та техноекології – INTENSE».

Крім того, університет отримав можливість бути представленим на онлайн-виставці «EduExpo: Освіта та кар'єра».

За підсумками конкурсів виставки Одеський державний екологічний університет нагороджений Гран-прі у номінації «Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки», а також Почесним званням «Лідер вищої освіти в Україні». Ректор Сергій Степаненко нагороджений Подякою за багаторічну науково-педагогічну діяльність та вагомий внесок у розвиток освіти і науки України.

Фото надані відділом міжнародних зв’язків Одеського державного екологічного університету.

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки