03.06.2019 | НА ПРАВАХ РЕКЛАМЫ

Україна U-20 – Панама U-20

Журналіст, ведучий та коментатор на телеканалах «Футбол 1» і «Футбол 2», а також постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Максим Гіленко поділився думкою про матч 1/8 фіналу чемпіонату світу.

Йдеться про зустріч між збірними України U-20 та Панами.

Збірна України U-20 і так була б фаворитом у матчі проти Панами. Але останній тур групового етапу цей фаворитизм ще збільшив.

Наші забезпечили собі вихід заздалегідь, і тому проти Нігерії головний тренер мав змогу провести ротацію. Цитаїшвілі відпочивав, Булеца провів лише другий тайм, по тайму зіграли форварди Супряга і Сікан. Загалом семеро гравців основи в тій чи іншій мірі отримали перепочинок.

Натомість Панама на зубах виходила у плей-оф. Суперник максимально виклався проти Саудівської Аравії та ще й має на один день відпочинку менше.

Звичайно, наша збірна на молодіжному мундіалі поки не демонструє видовищної гри, але проходити такого суперника має впевнено. А ще не забувайте, що Петраков – відданий учень Лобановського у плані фізичної підготовки. Можливо, якраз зараз, у плей-оф, ми побачимо овіяний легендами пік форми?

Джерело: Рейтинг Букмекерiв.

(26.08.2020)

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки