29.03.2019 | Культура

Святослав Вакарчук з оркестром виступить в Одеській музкомедії

2 квітня в Одеському академічному театрі музичної комедії ім. М. Водяного відбудеться головна музична подія весни – концерт Святослава Вакарчука з оркестром «Віртуози Львова».

До концертної програми увійдуть як популярні пісні «Океану Ельзи», так і декілька інших неочікуваних композицій. Вакарчук з оркестром продемонструють одеситам та гостям міста новий формат звучання улюбленої музики.

Класичний супровід надасть концерту особливого шарму, а харизма Святослава не залишить байдужим нікого із слухачів. До речі, виконавець буде не лише вражати своїм надривним вокалом, а й акомпануватиме за роялем:

«Більшість своїх пісень я, зазвичай, пишу під рояль і понад 20 років моєї творчості мріяв одного разу заспівати їх на сцені саме так, як вони й були створені. Вже в квітні ця моя мрія здійcниться: проведемо серію концертів у великих містах України у форматі, коли я заспіваю наші пісні, акомпануючи собі за роялем», – розповів Вакарчук.

Допомагати Святославу буде камерний оркестр під диригуванням Мілоша Єліча, клавішника та аранжувальника «Океану Ельзи».

«Нам завжди дуже цікаво пробувати щось нове і ми шукаємо, як зробити це у різні способи. Я навчався диригуванню у музичному училищі, а втілити це на практиці зміг під час записів пісень «Океану Ельзи», які я аранжував. На концертах мій дебют в якості диригента відбувся у проекті «Вночі» 2007 року, потім – в турі з БГ, на концерті Джейн Біркін з оркестром. І нарешті – в такому форматі у нашому всеукраїнському турі, який глядачі зможуть почути та побачити і в Одесі», – каже Мілош.

Через величезний попит на подію квитки на перший концерт розлетілися протягом першої доби з початку продажу. Тому було оголошено про другий, додатковий концерт, який відбудеться того ж дня, 2 квітня, о 17 годині.

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки