14.11.2016 | Общество

В Україні святкуватимуть Всесвітній день жіночого підприємництва

19 листопада в Україні вперше святкуватимуть Всесвітній день жіночого підприємництва. Свято було засновано два роки тому в Організації Об’єднаних Націй.

У 2016-му воно відзначатиметься у 144 країнах, зокрема – в 110 університетах та коледжах по всьому світу, об`єднуючи понад 1,4 млн. учасниць та учасників.

Ініціатива спрямована на підтримку та розширення прав і можливостей жінок-підприємниць.

У рамках святкування в Києві, в Міжнародному центрі культури та мистецтв ФПУ, відбудеться презентація громадської організації «Міжнародна амбасада жінок-підприємців» — партнера Польської амбасади жінок-підприємців. Як кажуть організаторки української структури, це об`єднання «покликане впроваджувати в Україні європейський досвід ведення власної справи, будувати ділові зв`язки з партнерами в країнах Європейського Союзу, лобіювати законодавство України щодо розвитку підприємництва, розширювати економічні, соціальні та культурні межі у бізнесі». Початок заходу – о 15:00 19 листопада.

Серед учасниць – Вероніка Марчук, відома українська діячка в Польщі, власниця виробничої кoмпанії, амбасадорка Польскої мережі жінок- підприємців; Олександра Тимощук, директор громадської організації «Міжнародна амбасада жінок-підприємців».

Інформагентство «Вікна-Одеса»

ОДУВС
Реклама альбомов 300
Оцифровка пленки